repertuar

wczoraj
dzisiaj
jutro
PWŚCPSN
loading

dzisiaj

 
0
strona główna

Sylwestrowe menu

Finger’s food buffet – powitanie

Delikatesy stołu

  • Sushi /nigiri, surimi, sashimi maki, futomaki/
  • Mini grzanka z łososiem wędzonym
  • Mini babeczki z musem z tuńczyka
  • Mini vol-au-vent z różnymi nadzieniami
  • Pomidorki koktajlowe z pasta serową
  • Rostbef pieczony na różowo podany na grzance

Koreczki

  • Z serem dor blu i winogronami
  • Caprese z mini mozzarellą, bazylią i pomidorkami cocktailowymi
  • Z pieczoną śliwką kalifornijską opasaną  bekonem
  • Z serem żółtym, salami i oliwkami
  • Z kabanosem i perłową cebulką

Tartinki na pieczywie tostowym, bagietce i pumperniklu

  • Z łososiem wędzonym, cytrynką i kawiorem
  • Z serem pleśniowym dor blue
  • Z węgierskim salami ala Szeged
  • Z szynka i piklami

Stół słodki

  • Ciasteczka francuskie z różnymi nadzieniami

 

Bufet w przerwach między filmami

Dania na ciepło

  • Węgierska zupa gulaszowa z bułeczkami koktajlowymi i bagietkami
  • Polędwiczki z kurczaka duszone w pomidorach pelatti
  • Ryż curry
  • Makaron penne w sosie gorgonozola z warzywami

 

Dania na zimno – bufet szwedzki

Ryby

  • Pstrąg wędzony na musie ze świeżego ogórka
  • Sałatka śledziowa z zielonym groszkiem i śmietaną

Sałatki

  • Sałatka grecka z owczym serem feta
  • Sałatka z panierowanymi boczniakami
  • Tradycyjna sałatka jarzynowa
  • Sałatka bawarska z ziemniakami przekładana wędlinami
  • Kalifornijska z grillowanym kurczakiem

Dania z mięs

  • Terina drobiowa z warzywami na sosie musztardowo-miodowym
  • Schab faszerowany śliwką i morelą
  • Karczek pieczony podany z sosem tatarskim
  • Roladki z golonki na musie chrzanowym

Dodatki

  • Pieczywo bankietowe i bułeczki koktajlowe

 

Stół deserowy

  • Owoce podane w całości
  • Sernik
  • Szarlotka
  • Kawa
  • Herbata
  • Wino

 

aktualności

Polub nas

Bądź na bieżąco, dołącz do newslettera!