Finger’s food buffet – powitanie
Delikatesy stołu
- Sushi /nigiri, surimi, sashimi maki, futomaki/
- Mini grzanka z łososiem wędzonym
- Mini babeczki z musem z tuńczyka
- Mini vol-au-vent z różnymi nadzieniami
- Pomidorki koktajlowe z pasta serową
- Rostbef pieczony na różowo podany na grzance
Koreczki
- Z serem dor blu i winogronami
- Caprese z mini mozzarellą, bazylią i pomidorkami cocktailowymi
- Z pieczoną śliwką kalifornijską opasaną bekonem
- Z serem żółtym, salami i oliwkami
- Z kabanosem i perłową cebulką
Tartinki na pieczywie tostowym, bagietce i pumperniklu
- Z łososiem wędzonym, cytrynką i kawiorem
- Z serem pleśniowym dor blue
- Z węgierskim salami ala Szeged
- Z szynka i piklami
Stół słodki
- Ciasteczka francuskie z różnymi nadzieniami
Bufet w przerwach między filmami
Dania na ciepło
- Węgierska zupa gulaszowa z bułeczkami koktajlowymi i bagietkami
- Polędwiczki z kurczaka duszone w pomidorach pelatti
- Ryż curry
- Makaron penne w sosie gorgonozola z warzywami
Dania na zimno – bufet szwedzki
Ryby
- Pstrąg wędzony na musie ze świeżego ogórka
- Sałatka śledziowa z zielonym groszkiem i śmietaną
Sałatki
- Sałatka grecka z owczym serem feta
- Sałatka z panierowanymi boczniakami
- Tradycyjna sałatka jarzynowa
- Sałatka bawarska z ziemniakami przekładana wędlinami
- Kalifornijska z grillowanym kurczakiem
Dania z mięs
- Terina drobiowa z warzywami na sosie musztardowo-miodowym
- Schab faszerowany śliwką i morelą
- Karczek pieczony podany z sosem tatarskim
- Roladki z golonki na musie chrzanowym
Dodatki
- Pieczywo bankietowe i bułeczki koktajlowe
Stół deserowy
- Owoce podane w całości
- Sernik
- Szarlotka