Catering przygotowuje firma Nelson Catering.
W cenie biletu: 2 kieliszki wina, kieliszek szampana, kawa, herbata, napoje bezalkoholowe.
Podczas Sylwestra w bistro NH będzie można kupić wino i piwo (7zł / kieliszek, 7 zł / 400 ml).
Catering będzie dostępny na trzech piętrach kina.
Na każdym piętrze będzie dostępna szatnia.
Poczęstunek serwujemy od godz. 23.00 po zakończeniu pierwszego seansu.
Drobne przekąski serwowane z bufetów:
Tartinki z ziołowym fromage i pomidorem koktajlowym
Tartinki z ziołowym fromage kabanosem i korniszonem
Tartinki z ziołowym fromage i pomidorem suszonym
Crostini z serem pleśniowym i kiełkami
Crostini z salami picante i mazzarellą
Rolls ryżowe z grillowanym kurczakiem z warzywami w sosie słodko kwaśnym
Rolls ryżowe z krewetkami marynowanymi w czosnku z chilli i nutą imbiru
Kulki z sera pleśniowego z orzechami
Pomidorki koktajlowe z mozzarellą skropione pesto
Paprykowa tortilla z ziołowym fromage, pestkami dyni i świeżą rukolą
Mini szaszłyki z kurczaka ze śliwką kalifornijską bejcowane sosem BBQ
Śliwka wędzona i daktyle w plastrach bekonu na pomidorowj salsie
Pikantne bulette z dipem czosnkowym
Ciavapcici z kolendrą na sosie teksas
Platery z pieczonymi mięsami, pasztetami oraz wędlinami garnirowane warzywami i owocami:
Schab szpikowany śliwką kalifornijską i daktylami
Rolada z karczku z ogórkiem, cebulka i bekonem
Rolada drobiowa ze szpinakiem, brokułami i serem pleśniowym
Terinna drobiowa z czarnymi oliwkami i groszkiem cukrowym
Szynka polska
Kabanosy
Salami picante
Wybór pasztetów pieczonych:
ze śliwką kalifornijską
Dla wegetarian:
z ciecierzycy z pestkami dyni
Dodatki:
Sos musztardowo miodowy, salsa pomidorowa, sos tzatziki
Marynowane grzybki i warzywa 30g/os
Platery z serów twardych i pleśniowych garnirowanych owocami i orzechami
Bar sałatkowy:
Sałatka ze świeżych warzyw w sosie winegret
Sałatka z grillowanym kurczakiem ananasem i orzechami
Sałatka z kalafiora, brokuł, marchewki i cukinii sosie jogurtowym
Makaron ryżowy z mieszanką frutti di mare z sosem ostrygowym
Sałatka z kus-kus i kurczakiem grillowanym, czerwoną fasolą i kukurydzą
Sałatka sombrero z salami, makaronem farfalle i pikantnym sosem
Dodatki:
Bagietki ziołowo czosnkowe
Pieczywo mieszane
Dania gorące - podane na bufetach w podgrzewaczach i kociołkach:
Roladki z kurczaka z warzywami w sosie serowym
Eskalopki ze schabu w sosie w sosie tymiankowym
Mini pierogi ze szpinakiem w maśle szałwiowym
Risotto z warzywami
Słodki delikatny deser:
Wybór muffin w kilku smakach
Ciasto czekoladowe z wiśnią
Cisto jogurtowe z owocami
Owoce z fantazją podane