film
Wilkołak
dir. Adrian Panek / 2018 / 88’
Brak nadchodzących seansów .
Ostatni seans odbył się 2 maja 2019.

Cast

Danuta Stenka, Sonia Mietielica, Kamil Polnisiak, Nicolas Przygoda

Description

Informacje o reżyserze

Adrian Panek

Adrian Panek urodził się w 1975 r., absolwent reżyserii Wydziału Radia i Telewizji Uniwersytetu Śląskiego w Katowicach. Laureat nagrody Kodaka w 2003 roku. Autor filmów dokumentalnych, scenariuszy, teledysków, reklam.

Filmografia:

2006 Męczeństwo Mariana / The Passion of Marian


Adrian Panek was born in 1975, graduate from architecture faculty and direction of Krzysztof Kieslowski's WRiTV UŚ Katowice and Andrzej Wajda's Film School. Author of screenplays, documentries, videos and commercials.

Filmography:

2006 Męczeństwo Mariana / The Passion of Marian

credits

1917 
Sam Mendes, USA 2020
Basia 3 
Marcin Wasilewski, Łukasz Kacprowicz, Robert Jaszczurowski, Polska 2019
Boże Ciało 
Jan Komasa, Polska 2019
Deerskin 
Quentin Dupieux, Francja 2019
Jojo Rabbit 
Taika Waititi, USA, Niemcy 2019
Kłamstewko 
Lulu Wang, USA 2019
Małe kobietki 
Greta Gerwig, USA 2019
Marona - psia opowieść (lektor) 
Anca Damian, Rumunia, Francja, Belgia 2019
Na noże 
Rian Johnson, USA 2019
Nowe Horyzonty dla Seniora: Joker (napisy) 
Nowe Horyzonty dla Seniora
Todd Phillips, USA 2019
Oficer i szpieg 
Roman Polański, Francja, Włochy 2019
Parasite 
Bong Joon-ho, Korea Południowa 2019
Poznajmy się jeszcze raz 
Nicolas Bedos, Francja 2019
Shubh Mangal Zyada Saavdhan 
Hitesh Kewalya, Indie 2020
Sybilla 
Justine Triet, Francja, Belgia 2019
Szybcy i śnieżni 
Benoît Godbout, Kanada 2018
Tommaso 
Abel Ferrara, Włochy, Wielka Brytania, USA 2019
Zew krwi 
Chris Sanders, USA 2019
Zew krwi (dubbing) 
Chris Sanders, USA 2019
rezerwacje telefoniczne

(+48) 532 726 581

tłumaczenia
dopisz się do newslettera
Kino Nowe Horyzonty, ul. Kazimierza Wielkiego 19a-21, 50-077 Wrocław, kino@kinonh.pl
© Stowarzyszenie Nowe Horyzonty  • Regulamin serwisu  •  realizacja: Pracownia Pakamera + Multiversal
Kino uprzedza o możliwości dokonywania koniecznych zmian w programie.