2018 / 2019
Drobne przekąski typu finger food:
Przekąski wegetariańskie
Roladki z tortilli z ziołowym fromage i pestkami dyni
Kostki tofu z oliwkami i pomidorami
Mini mozzarella z pomidorkiem cherry skropione pesto
Chrupiące przekąski
Roladki spring-rolls z kurczakiem i warzywami w sosie słodko kwaśnym
Quiche lorraine ze szpinakiem i serem feta
Roladki ze śliwek w prażonym boczku
Tartinki
z humusem i awokado
z szynką długo dojrzewającą z musztardą Dijon
z serem pleśniowym, borówkami i żurawiną
Tradycyjne przekąski
½ jajka z sosem tatarskim
Galaretki drobiowe z marchewką i zielonym groszkiem
Śledź po wiejsku z cebulką
Platery z pieczonymi mięsami, pasztetami oraz wędlinami garnirowane warzywami i owocami
Rolada ze schabu z suszonymi pomidorami
Rolada drobiowa ze szpinakiem i serem
Polędwica wędzona, kabanosy, kiełbasa swojska
Pasztet pieczony z grzybami
Dodatki:
Sos musztardowo-miodowy
Sos pikantny pomidorowy
Sos tatarski
Platery z serów twardych i pleśniowych garnirowanych owocami i orzechami i suszonymi pomidorami
Bar sałatkowy
Sałatka z buraczkami i tofu
Sałatka z rukoli z gruszką I prażonym słonecznikiem
Sałatka z grillowanym kurczakiem w sosie teryaki z ananasem i orzechami
Sałatka ziemniaczana z prażonym bekonem, cebulą i oliwą
Dodatki
Pieczywo mieszane, bułeczki koktajlowe
Dodatki stołu
Smalec wiejski z cebulką
Ogórki kiszone
Pajdy chleba gospodarskiego
Pieczywo mieszane
Dania gorące - podane w podgrzewaczach i kociołkach
Przerwa I 23.00-1.15
Wieprzowina: Strogonow z kapeluszami pieczarek
Danie wegetariańskie: Ragout z warzyw z dodatkiem championów i ziół
Drób: Fileciki z kurczaka z zalewy mango-jalapeno
Przerwa II 02.45-4.00
Drób: Fileciki z kurczaka z zalewy mango-jalapeno
Pasta: Lasagne bolognese w sosie pomidorowym z bazylią
Danie wegetariańskie: Penne ze szpinakiem, pomidorkami cherry, serem feta i czarnymi oliwkami
Zupa:
Barszcz czysty
Desery koktajlowe:
Pączki lukrowane z nadzieniem różanym
Pączki lukrowane z adwokatem
Sernik z bakaliami
Ciasto kruche z owocami
Mini muffiny czekoladowe
Tiramisu przekładane biszkoptami z tartą czekoladą
Mus brzoskwiniowy z mango
Owoce sezonowe