repertuar

wczoraj
dzisiaj
jutro
PWŚCPSN
loading

dzisiaj

 
0
strona główna

kup bilet

Ostatni seans filmu odbył się 18 czerwca 2016.

plakat

Kolacja Mistrzów

Masters Dinner / Culinary Connection: Kolacja Mistrzów

czas: 0’

18 czerwca, sobota, godz. 18.00

Kolacja Mistrzów

Restauracja Hotelu Monopol

Hotel Monopol, ul. Heleny Modrzejewskiej 1

Tu nie ma miejsca na fałszywe nuty. Sprawdźcie, jak gotują mistrzowie: Justyna Słupska Kartaczowska (restauracja Acquario), Aizpea Oihaneder (restauracja Xarma), Karol Sankowski (restauracja Marina i Przystań), Rubén Trincado (restauracja Mirador de Ulia), Katarzyna Daniłowicz (restauracja Olszewskiego 128). Na talerzach odnajdziecie połączenie polskich i baskijskich dań. Wartość dodana może mieć smak? I to jaki!

Cena biletu - 150 zł / os.

MENU

Snacks (Adrián Leonelli, BCC)

Zimna przystawka / Cold Starter (Justyna Słupska)

Zimne nóżki, ocet, marynowane kwiatki

Pork jelly, vinegar, marinated flowers

Ciepła przystawka / Warm Starter (Aizpea Oyaneder, Xarma)

Jajko Mollet, kruszonka z buraka, bulion z pieczonej papryki

Mollet’s eggs, crumbs beet and sweetroasted peppers broth

Pierwsze danie / First Main course (Karol Sankowski)

Pierogi: sandacz, węgorz, consomme, poranna rosa, czosnek niedźwiedzi, agrest

Polish dumplings: zander, eel, consomme, morning dew, gooseberry, wood garlic

Drugie danie / Second Main Course, Meat (Rubén Trincado, Mirador de Ulia)

Kaczka confit w różnych odsłonach, osmotyczne jabłko

Duck confit with different nuances, and osmotic apple

Deser / Dessert (Katarzyna Daniłowicz)

Róża, wiśnia, mak, świerk

Rose, cherry, poppy seed, spruce

Petit fours (Adrian Leonelli, BCC)

inne filmy

Polub nas

Bądź na bieżąco, dołącz do newslettera!