W programie tegorocznej edycji Dni Australii znalazły się także warsztaty kulinarne prowadzone przez Karola Okrasę, które odbędą się w „Barbarze” przy ul. Świdnickiej 8 we Wrocławiu. Karol Okrasa zabierze uczestników w kulinarną podróż, w trakcie której zdradzi sekrety najbardziej typowych australijskich potraw, będących połączeniem europejskiej tradycji i australijskich składników. Uczestnicy warsztatów będą przygotowywali potrawy kuchni australijskiej razem z Karolem. Na chętnych czekają 4 sesje warsztatowe. Na każdej z nich dostępnych będzie 12, w pełni wyposażonych stanowisk, maksymalnie dwuosobowych.
Czas trwania: ok 45 min
Warsztaty wyłącznie dla osób pełnoletnich.
Bilet: 50 zł / stanowisko dla 1-2 os.
Ze względu na charakter wydarzenia i ograniczoną liczbę miejsc na poszczególne spotkania, nie ma możliwości zwrotu biletów w dniu danego warsztatu.