Drobne przekąski typu finger food:
Spring rolls / kolendra / imbir /sos słodko kwaśny
Pikantne bullette z sosem czosnkowym
Wędzona śliwa / bekon /salsa / topinambur
Quiche /szpinak / feta
Quiche / bekon / mozzarella
Paprykowa tortilla z nadzieniem z twarożku z pestkami dyni
Tradycyjne przekąski:
½ jajka z sosem tatarskim
½ jajka z pasta pieczarkową
Galaretki drobiowe z marchewką i zielonym groszkiem
Śledź po wiejsku z cebulką
Śledź w śmietanie z jabłkiem
Platery z pieczonymi mięsami, pasztetami oraz wędlinami garnirowane warzywami i owocami:
Szynka pieczona podana z konfiturą śliwkową
Terina z kurczaka z borówkami żurawin
Polędwica wędzona
Kabanosy, kiełbasa swojska
Pasztet pieczony
Dodatki:
Sos musztardowo-miodowy
Sos pikantny pomidorowy
Sos tatarski
Platery z serów twardych i pleśniowych garnirowanych owocami, orzechami i suszonymi pomidorami
Bar sałatkowy:
Sałatka z grillowanym kurczakiem, ananas, orzechy, sos teriyaki
Tradycyjna sałatka jarzynowa
Sałatka ziemniaczana z prażonym bekonem, cebulą i oliwą
Sałatka z winogron z prażonymi migdałami
Dodatki:
Pieczywo mieszane, bułeczki koktajlowe
Smalec wiejski z jabłkiem i cebulką
Ogórki kiszony
Pajdy chleba gospodarskiego i pieczywo mieszane
Dania gorące - podane w podgrzewaczach i kociołkach:
Przerwa I godz. 23.00 - 1.00
Wieprzowina:
Tradycyjne zrazy z ogórkiem i cebulką w sosie pieczeniowym
Danie wegetariańskie:
Makaron noodle z warzywami i sosem ostrygowym
Drób:
Podudzia z kurczaka z plastrami bekonu
Przerwa II godz. 2.40 - 4.00
Drób:
Podudzia z kurczaka z plastrami bekonu
Ryba:
Filet z morszczuka na ratatouille warzywnym z pomidorami
Danie wegetariańskie:
Barszcz czysty
Desery koktajlowe:
Szarlotka z cynamonem i kruszonką
Sernik z bakaliami
Mini donuty
Mini eklerki
Krem czekoladowy, wiśnie maraschino, sos karmelowy
Creme brulee, calvados, chips jabłkowy
Panna cotta, liczi, marakuja, mięta pieprzowa
Owoce sezonowe
Dodatkowo kawa i herbata, napoje bezalkoholowe
Alkohol (wino, piwo)* wydawane na podstawie kuponów (3 kupony/os.)
*wino kiel. 0,10 l
*piwo but. 0,33 l