repertuar

wczoraj
dzisiaj
jutro
PWŚCPSN
loading

dzisiaj

 
0
strona główna

Sylwestrowe menu

Catering przygotowuje firma Nelson Catering.

W cenie biletu: 2 kieliszki wina, kieliszek szampana, kawa, herbata, napoje bezalkoholowe.
Podczas Sylwestra w bistro NH będzie można kupić wino i piwo (7zł / kieliszek, 7 zł / 400 ml).
Catering będzie dostępny na trzech piętrach kina.
Na każdym piętrze będzie dostępna szatnia.

Poczęstunek serwujemy od godz. 23.00 po zakończeniu pierwszego seansu.

Drobne przekąski serwowane z bufetów:

Tartinki z ziołowym fromage i pomidorem koktajlowym

Tartinki z ziołowym fromage kabanosem i korniszonem

Tartinki z ziołowym fromage i pomidorem suszonym

Crostini z serem pleśniowym i kiełkami

Crostini z salami picante i mazzarellą

Rolls ryżowe z grillowanym kurczakiem z warzywami w sosie słodko kwaśnym

Rolls ryżowe z krewetkami marynowanymi w czosnku z chilli i nutą imbiru

Kulki z sera pleśniowego z orzechami

Pomidorki koktajlowe z mozzarellą skropione pesto

Paprykowa tortilla z ziołowym fromage, pestkami dyni i świeżą rukolą

Mini szaszłyki z kurczaka ze śliwką kalifornijską bejcowane sosem BBQ

Śliwka wędzona i daktyle w plastrach bekonu na pomidorowj salsie

Pikantne bulette z dipem czosnkowym

Ciavapcici z kolendrą na sosie teksas

Platery z pieczonymi mięsami, pasztetami oraz wędlinami garnirowane warzywami i owocami:

Schab szpikowany śliwką kalifornijską i daktylami

Rolada z karczku z ogórkiem, cebulka i bekonem

Rolada drobiowa ze szpinakiem, brokułami i serem pleśniowym

Terinna drobiowa z czarnymi oliwkami i groszkiem cukrowym

Szynka polska

Kabanosy

Salami picante

Wybór pasztetów pieczonych:

ze śliwką kalifornijską

Dla wegetarian:

z ciecierzycy z pestkami dyni

Dodatki:

Sos musztardowo miodowy, salsa pomidorowa, sos tzatziki

Marynowane grzybki i warzywa 30g/os

Platery z serów twardych i pleśniowych garnirowanych owocami i orzechami

Bar sałatkowy:

Sałatka ze świeżych warzyw w sosie winegret 

Sałatka z grillowanym kurczakiem ananasem i orzechami

Sałatka z kalafiora, brokuł, marchewki i cukinii sosie jogurtowym

Makaron ryżowy z mieszanką frutti di mare z sosem ostrygowym

Sałatka z kus-kus i kurczakiem grillowanym, czerwoną fasolą i kukurydzą

Sałatka sombrero z salami, makaronem farfalle i pikantnym sosem

Dodatki:

Bagietki ziołowo czosnkowe

Pieczywo mieszane

Dania gorące - podane na bufetach w podgrzewaczach i kociołkach:

Roladki z kurczaka z warzywami w sosie serowym

Eskalopki ze schabu w sosie w sosie tymiankowym

Mini pierogi ze szpinakiem w maśle szałwiowym

Risotto z warzywami

Słodki delikatny deser:

Wybór muffin w kilku smakach

Ciasto czekoladowe z wiśnią

Cisto jogurtowe z owocami

Owoce z fantazją podane

aktualności

Polub nas

Bądź na bieżąco, dołącz do newslettera!